GIM Agency

Στόχος μας είναι μέσα από το Digital Marketing και τη Συμβουλευτική καθοδήγηση να οδηγήσουμε την επιχείρησή σας στην κορυφή!

  • Εάν αναζητάτε μια σωστή ολοκληρωμένη λύση για την ανάπτυξη της επιχείρησης σας
  • Εάν θέλετε να αποφύγετε άσκοπους πειραματισμούς (αλλά πιστεύετε στην αξία του split testing)
  • Εάν ψάχνετε στο Συνεργάτη σας την ικανότητα, τη γνώση, την ειλικρίνια, το νοιάξιμο, τη στρατηγική σκέψη και την ολοκληρωμένη αντίληψη στο Business
  • Εάν πιστεύετε πως η ολοκληρωμένη λύση εμπεριέχει την Έρευνα, τη Συμβουλευτική υποστήριξη και την άρτια Υλοποίηση

τότε χαιρόμαστε που βρίσκεστε εδώ, και θα χαρούμε ακόμα περισσότερο να συζητήσουμε ζωντανά για τις δικές σας ανάγκες και στόχους.

Since
2009
Clients
500+

Υπηρεσίες

Performance Marketing
Consulting & Training
Business Coaching

Κλάδους που έχουμε βοηθήσει

Retail
B2B
Manufacturing
Fashion
Restaurants
Energy
Communication
HR
Coaches & Consultants
Hospitality

Our Partners

Οι αξιόπιστοι συνεργάτες μας συνεισφέρουν στην επίτευξη των κοινών μας στόχων και την παροχή των υψηλότερων ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας.

Your Level Up Partner!

Η GIM είναι η Διαφημιστική που επιλέγουν επιχειρήσεις που θέλουν έναν αξιόπιστο, ικανό Συνεργάτη για την ανάπτυξη της επιχείρησής τους. Συνδυάζει το Marketing, το Business know-How, και τη Συμβουλευτική καθοδήγηση για να προσφέρει μια σωστή ολοκληρωμένη λύση.

Απευθύνεται στον επιχειρηματία που έχει βαρεθεί τη στασιμότητα και τα ανεπιτυχή πειράματα, και θέλει ένα Συνεργάτη για να κάνει πραγματικότητα το όραμα ανάπτυξης της επιχείρησής του. Θέλει ειδικούς που να μπορεί να βασιστεί πάνω τους για αποτελεσματικό Marketing και συνεχή συμβουλευτική υποστήριξη.

Οι πελάτες της GIM Agency επωφελούνται από την ενίσχυση πωλήσεων τους και το Level Up της επιχείρησης τους συνολικά,  χάρη στην αναβάθμιση του Mindset τους, τον εμπλουτισμό των γνώσεων τους και τη δομημένη αποτελεσματική προσέγγιση της GIM.

Ο πελάτης κερδίζει κάτι παραπάνω από ένα αξιόπιστο συνεργάτη. Κερδίζει μια ομάδα από έμπειρους ειδικούς που του φέρουν μετρήσιμα αποτελέσματα με ασφάλεια, τον καθοδηγούν και τον συμβουλεύουν και βλέπουν το Project ως δικό τους.

Ο λόγος που μας εμπιστεύονται οι Πελάτες, είναι πως από το 2009 η GIM έχει αποκτήσει ένα μεγάλο track-record επιτυχιών από πολλαπλούς κλάδους B2C & B2B, σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Μας εμπιστεύονται πάνω από 100 επιχειρήσεις οι οποίοι επωφελούνται από την ενδυνάμωση του Brand και των πωλήσεων τους. Η ομάδα της GIM έχει γράψει πλήθος βιβλίων για το Marketing, και έχει δημιουργήσει Video και Σεμινάρια που έχουν ανοίξει νέους δρόμους για το Marketing στην Ελλάδα.

Είναι άξιο αναφοράς ότι η GIM έχει κερδίσει πολλαπλά Perfomance Awards, και τη διπλή διάκριση Google Partner και Meta Preferred Partner. Διαθέτει μια οργανωμένη ομάδα 20 ατόμων ικανών να σας οδήγήσουν στο Level Up.

Ιδρυτής της GIM Agency είναι ο γνωστός Marketing Strategist Κάρολος Τσιλιγκιριάν, ο οποίος το 2009 αποφάσισε να κάνει γνωστή την τέχνη και επιστήμη του Digital Marketing στην Ελλάδα. Στα πλαίσια αυτά δημιούργησε και το βιβλίο «Μέθοδοι Προώθησης Ιστοσελίδων» που δίνει δωρεάν μέσα από το εταιρικό site της GIM καθώς και το δεύτερο βιβλίο «Μυστικά των Επιτυχημένων Eshops».

Θέλετε να γίνετε το επόμενο επιτυχημένο Case Study; Κλείστε ραντεβού

Real People Creating Real Successes

Γνωρίστε την ομάδα μας

Consulting

Κάρολος Τσιλιγκιριάν

Founder & CEO

Accounting

Ρόζυ Τσιλιγκιριάν

Support & Accounting

Performance

Βασιλική Μεγρέμη

Advertising

B. Development

Τάσος Ευτυχίδης

Business Development

SEO

Άγγελος Τσιλιγκάνος

Head of SEO

SEO

Ιωάννα Ιωάννου

SEO

SEO

Σπύρος Δερδεμέζης

SEO Copywriter

SEO

Μαρία Σαρίκα

SEO Copywriting

Performance

Βασίλης Παπαγεωργίου

Team Leader

Katsavoulia Vicky

Performance

Βίκυ Κατσαβουλιά

Advertising

Performance

Κατερίνα Κάλλη

Advertising

Performance

Ειρήνη Κωστούλα

Advertising

Vicky Tiakoudi

Performance

Βίκυ Τιακούδη

Advertising

Creative

Αναστασία Κοτοπούλου

Social Media

Creative

Χριστίνα Πετρόγιαννη

Ads Designer

Manos Tzerairis

Creative

Μανος Τζεζαΐρης

SM Designer

Creative

Ελεονώρα Ματσούκα

Social Media

Creative

Θεοδώρα Μπατσίλα

Designer

Performance

Αρέτα Φουντουκίδου

Advertising

Admin

Κατερίνα Γκούσκου

Account Manager

SEO

Ηλίας Μπριόλας

SEO

Χρήστος Κοντούρης

Advertising

Αργυρώ Ράπτη

Social Media