Αξιοποιούμε τα Social Media για να ενισχύσουμε το Brand και τις Πωλήσεις σας

Πολλές φορές θα έχετε σκεφτεί πως τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καταναλώνουν πολύ χρόνο, πως η χρήση τους είναι πολύπλοκη, και δεν είναι εύκολο να αξιολογηθεί η απόδοση τους. Στη GIM γνωρίζουμε πώς ακριβώς να διαχειριστούμε αυτά τα θέματα για το όφελος της επιχείρησής σας.

CONTACT US
Social Media Marketing
 • Αρχικά ερευνούμε την διαδικτυακή παρουσία της επιχείρησής σας
 • Βρίσκουμε το κατάλληλο Target Group, τα Customer Personas και σχεδιάζουμε την επικοινωνιακή στρατηγική
 • Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένα την παρουσία σας στα Social Media οργανικά αλλά και με πληρωμένη διαφήμιση σε Facebook Ads, LinkedIn Ads, TikTok και άλλα Social Media
 • Είμαστε δίπλα σας συνέχεια, προσφέρουμε διαφάνεια, και proactive λύσεις
 • Αξιοποιούμε την γνώση μας σε όλες τις τελευταίες μεθόδους Performance & Branding, για το όφελος της επιχείρησής σας
 • Έχουμε βοηθήσει εκατοντάδες επιχειρήσεις από το 2009 και διαθέτουμε την πιστοποίηση Meta (Facebook) Preferred Marketing Partner
 • Τα αποτελέσματα στα Social Media έρχονται με σταδιακό τρόπο χτίζοντας την σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό
01
Σκοπός του Social Media Marketing

Τα Social Media μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε πιο στενή σχέση με τους πελάτες σας, να αυξήσετε το Loyalty και την συχνότητα αγορών τους.

Μπορούν επίσης με μεγάλη επιτυχία να σας βοηθήσουν να δυναμώσετε το Brand σας, να ενισχύσετε το Awareness για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, και να προσελκύσετε νέο πελατολόγιο!

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς όπως πώληση αγαθών και υπηρεσιών, ενημέρωση και υποστήριξη των πελατών σας, ανοιχτή επικοινωνία για να ζητήσετε τη γνώμη τους κ.α. Κάθε κοινωνικό δίκτυο (Instagram, Facebook, YouTube, Twitter, Linkedin, Pinterest, Snapchat) δεν σημαίνει πως είναι το κατάλληλο για την εταιρεία σας. Επιδίωξη της GIM είναι να βρει τα δίκτυα που είναι συμβατά με το brand σας και τους στόχους σας. 

Είμαστε δίπλα σας για να ακούσουμε τις ανάγκες και τους στόχους σας και να δημιουργήσουμε για εσάς την πιο αποτελεσματική Social Media Marketing πρόταση. Προσφέρουμε διαφημιστικές λύσεις και προτάσεις για project διαφόρων μεγεθών, σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

02
Η Σημασία της διαφήμισης
Λόγω του αυξημένου "θορύβου" στα Social Media, ο μόνος πρακτικός τρόπος για να φτάσει το μήνυμα σας στο Target Group είναι η διαφήμιση.

Πώς μεγιστοποιείτε την αξία των πωλήσεων σας; Κάνετε Cross-Sell? Παρέχετε αυτόματα XML feeds? Έχετε τη δυνατότητα έξυπνων εμπορικών πολιτικών? Βγαίνει το Site σας ψηλά στο Google?

Είναι λογικό όλες αυτές οι ερωτήσεις να σας προκαλούν πονοκέφαλο. Αλλά πως θα νιώθατε αν υπήρχε μία εύκολη απάντηση για όλες;

03
Πώς θα σας βοηθήσει το Social Media Marketing να αναπτύξετε την επιχείρησή σας;
 • Ενεργοποιήστε υποψήφιους πελάτες και πωλήσεις από διάφορα κανάλια Social Media
 • Κερδίστε χρήματα. Βελτιστοποιούμε την απόδοση του διαφημιστικού σας Budget
 • Ενισχύστε το Brand name σας και αυξήστε το κύρος σας
 • Αξιοποιήστε το κοινό που σας ακολουθεί, και ανθρώπους με παρόμοια χαρακτηριστικά με τους Πελάτες σας, για ακόμα περισσότερες πωλήσεις
 • Ελκύστε νέους στρατηγικούς συνεργάτες ώστε να εξελιχθεί η επιχείρησή σας ακόμη περισσότερο
 • Ανακαλύψτε πολύτιμες πληροφορίες για το target group σας και την αγορά σας ώστε να αναγνωρίσετε επιχειρηματικές ευκαιρίες

Και αυτά τα tips είναι μόνο -μερικά- από τα πιο σημαντικά!

Το επόμενο βήμα είναι να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε το πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Pet4u

Το Pet4u.gr χρειάστηκε redesign κρατώντας βασικά χαρακτηριστικά του αρχικού site και διαφημιστική προώθηση για την τόνωση των online πωλήσεων

Τα Αποτελέσματα μας
+50
%
Αύξηση επισκεψιμότητας
+20
%
Αύξηση visibility score
-30
%
Μείωση του Κόστους ανα Κλικ (Adwords)
-50
%
Μείωση του Κόστους ανά Online Πώληση (Adwords)
Neon Energy

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε απόσβεση της επένδυσης SEO και η επιχείριση απέκτησε ξανά τις υψηλές θέσεις για λέξεις-κλειδιά στρατηγικής σημασίας.

Τα Αποτελέσματα μας
x50
Άνοδος Visibility
FREE EBOOK
Το πιο γνωστό ελληνικό βιβλίο για τα Social Media

Αποκτήστε το τώρα εντελώς δωρεάν και ανακαλύψτε :

Για Ποιο Λόγο Μας επιλέγουν οι Πελάτες μας;
Δεν είμαστε η μόνη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών E-Commerce & Marketing αλλά…
 • Φέρνουμε εξαιρετικά υψηλή επιστροφή στη διαφημιστική σας επένδυση
 • Είμαστε η Σωστή Λύση βασισμένη σε επιστημονική μεθοδολογία
 • Διαχειριζόμαστε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ budget το χρόνο
 • Πάνω από 10 χρόνια εμπειρία
 • Συνδυάζουμε τη γνώση στο Google Ads, Web Development & SEO για μεγιστοποίηση της απόδοσης
 • Διαθέτουμε in-house γραφιστικό τμήμα
 • Δεν είμαστε μόνο λόγια… Δείτε πραγματικά Case Studies με μετρήσιμα αποτελέσματα
 • Δεν είμαστε απλά “Ειδικοί”. Είμαστε ο νέος Στρατηγικός σας Συνεργάτης στο Digital Marketing της επιχείρησής σας.
TESTIMONIALS

Μετά από πολλές αποτυχημένες συνεργασίες που είχαμε με αναξιόπιστους συνεργάτες στο κομμάτι του digital marketing, συνεργαστήκαμε με την GIM και για πρώτη φορά μετά από 15 χρόνια βρήκαμε σωστούς επαγγελματίες συνεργάτες με άριστη γνώση του αντικειμένου και με άμεση ανταπόκριση σε κάθε μας πρόβλημα με αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων μας και την ομαλή λειτουργία το eshop μας. Σας ευχαριστούμε!

Γκάρο Τσακαλιάν Owner / Tsakalian Shoes

Άψογοι τύποι, ωραία δουλειά, γνώστες του αντικειμένου, Πολύ ευχαριστημένος από το S.E.O. που μας κάνουν και έχουμε νέα συνεργασία στο Adwords. Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι.

Γερασιμος Αργυρος Owner / ECHO DECO

Είναι η τρίτη κατά σειρά ιστοσελίδα που ανεβάζω για την εργασία μου. Οι πρώτες 2 έγιναν από εκλεκτούς φίλους, με βάση τις προδιαγραφές που έθεσα εγώ και τέλος. Η GIM είναι η μοναδική εταιρεία με την οποία έχει περάσει από κόσκινο από το πρώτο μέχρι το τελευταίο γράμμα σε κάθε σελίδα του site. Η διαδικασία κράτησε αρκετά , είχαμε αλλεπάλληλες συζητήσεις και αναθεωρήσεις επι αναθεωρήσεων και οι συμβουλές τόσο του Καρόλου όσο και των συνεργατών του έπαιξαν σημαντικότατο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα για το οποίο είμαι περήφανος αλλά και ευγνώμων. Επειδή το έψαξα πάρα πολύ πριν καταλήξω, και χωρίς ΚΑΜΙΑ υπερβολή, ήταν αυτό που λέμε value for money. Το προϊόν που αγόρασα ήταν σαφώς περιγεγραμμένο στο συμφωνητικό, με κάθε λεπτομέρεια και η λέξη που περιγράφει την GIM είναι "επαγγελματισμός"

Kostas Sakellariou Owner / ManualPhysioTherapy

Με την GIM Greek Internet Marketing συνεργαζόμαστε σχεδόν 5 χρόνια με απόλυτη επιτυχία. Θυμάμαι ακόμα την πρώτη επικοινωνία που είχα με τον Κάρολο που μου είχε παρουσιάσει το πλάνο συνεργασίας μας μέσω της διαχείρισης του SEO. Η συνεργασία κύλησε ακριβώς με το κόστος και το χρονοδιάγραμμα που είχε συμφωνηθεί και σε λίγο καιρό τα πρώτα αποτελέσματα ήρθαν στην εταιρεία μας με μεγάλη αύξηση της επισκεψιμότητας στο site και των τηλεφωνημάτων που δεχόμασταν. Σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας μας ο Κάρολος είναι πάντα δίπλα μας τόσο στην κατασκευή και την αναβάθμιση του site μας όσο και σε συμβουλές για οποιοδήποτε θέμα του digital marketing. Αν ψάχνετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη στον τομέα αυτό, η GIM θα πρέπει να είναι η πρώτη σας επιλογή!

Stathis Aloukos Owner / Mecha

Συνεργάστηκα με την GIM με την μορφή αξιολόγησης του SEO για το site μου. Ο έλεγχος ήταν πραγματικά σε βάθος και τα σημεία προσοχής - προτάσεις keywords όλα κατανοητά και εύστοχα. Στην συνεδρία που κάναμε για την αξιολόγηση των ευρημάτων και τις προτάσεις βελτίωσης, οι τεχνικοί ήταν ΚΑΤΑΤΟΠΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟΙ και είχαν τρομερή διάθεση. Φαίνεται ότι αγαπούν την δουλειά τους, ότι την γνωρίζουν σε βάθος και πως πρόκειται για ανθρώπους που έχουν όρεξη να βοηθήσουν, όχι για μια εταιρεία που την ξεχνάς μετά την πληρωμή. Το after sales support ήταν εξαιρετικό! Στα αποτελέσματα τώρα, εφάρμοσα τις αλλαγές που μου προτείναν και ήδη μετά από 2 μήνες υπάρχουν 5 σημαντικά keywords που ρανκάρονται στην 1η σελίδα. Ακόμα πολλά keywords έχουν ανέβει στην 2η-3η σελίδα και υπάρχει γενικά σταθερή ανοδική τάση στα Rankings, όλα σε ποιοτικά keywords. Απίστευτα ευχαριστημένος τους προτείνω με κλειστά μάτια και σίγουρα στο άμεσο μέλλον θα συνεργαστώ σε ακόμα πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες SEO και με το τμήμα διαφήμισης. Αν είχε παραπάνω αστεράκια η Google θα τα έβαζα όλα!

Aris Apostolidis Owner / Repeat Online Fitness

Την GIM μου την σύστησε ένας φίλος μου. Στην αρχή ήμουν αρκετά επιφυλακτικός ως προς την αξιοπιστία και φύση της δουλειάς τους. Παραδέχομαι πως πολλές φορές πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη ότι μια ακόμα εταιρεία της σειράς υπόσχεται αποτελέσματα με σκοπό το εύκολο κέρδος. Είπα να δοκιμάσω και να πάω βήμα βήμα και με επιφύλαξη λόγω το ότι ήμουν ήδη απογοητευμένος και εξαπατημένος από άλλη εταιρεία στο παρελθόν. Η γνώμη μου άρχισε δειλά να αλλάζει μετά το πρώτο μας ραντεβού. Οργάνωση, γνώση, σιγουριά για την δουλειά τους και επεξήγηση των διαδικασιών που θα ακολουθούσαμε. Το βασικότερο στοιχείο που με έκανε σιγά σιγά να αναθεωρώ ήταν πως τα ίδια στελέχη της GIM με οδήγησαν στην πιο απλή λύση (και φυσικά πιο οικονομική) με σκοπό να πάμε βήμα βήμα προς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σήμερα, μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, με απόλυτα σωστά και καλά δομημένα αποτελέσματα ότι και να μου προτείνουν απλά θα δώσω το “ok” να προχωρήσουν.

Κολυμπάδης Εμμ. Γεώργιος Owner / Sport Solutions

Η GIM Greek Internet Marketing για εμένα προσωπικά αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες διαχείρισης θεμάτων στο Ίντερνετ. Ο Τσιλιγκιριάν Κάρολος είναι ένας από τους πιο καταρτισμένους επαγγελματίες στον χώρο του Ίντερνετ και όλοι οι συνεργάτες που διαθέτει γνώστες του αντικειμένου, φιλικοί και πάντα πρόθυμοι να επιλύσουν κάθε ενδεχόμενο πρόβλημα. Στο πλαίσιο των διαφημίσεων της εταιρίας μου η GIM έχει αναλάβει όλο το φάσμα των διαφημιστικών καμπανιών στο Adwords, στο Facebook & Instagram καθώς και την διαχείριση του SEO των οργανικών αποτελεσμάτων. Η στρατηγική, ο προγραμματισμός και η συνέπεια στις κινήσεις καθημερινά επιβεβαιώνει τον σωστό επαγγελματισμό τους. Τέλος Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα την GIM ως μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές σε οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να κατασκευάσει και να διαφημίσει την ιστοσελίδα της έχοντας άμεσα αποτελέσματα!

Κουγιουμτζιάν Νικόλαος Owner / Serko Ararat

Επαγγελματίες , value for money, σεβασμός στον πελάτη, συνεργασία με ουσία και όχι επιφανειακή , εταιρεία που θα συνεργάζεσαι μια ζωή, τεχνογνωσία, εμπειρία, γνώστες στο αντικείμενο τους, φιλόδοξοι και συμβουλευτική στο μέτρο που χρειάζεται. Λίγες λέξεις για την 5/5 συνεργασία μας με την ομάδα της GIM.

Θοδωρής Μόσχος Owner / Silver Family

Η συνεργασία μας είναι  από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ. Άκρως επαγγελματική και …to the point! Μία από τις καλύτερες επαγγελματικές μου επενδύσεις. Η ομάδα του GIM μας δείχνει τον σωστό  δρόμο , αλλά εμείς πρέπει να τον περπατήσουμε! Συγχαρητήρια σε όλους για αυτό το σωστό team που έχετε!

Χρήστος & Αννίτα Owner / Xylotexnima.gr

Επαγγελματίες, γνώστες, πάντα δίπλα μου όταν τους χρειάστηκα.

Stelios Kolomvounis Owner / Ekolomvounis.gr
Θέλετε συμβουλευτικό ραντεβού;
Θέλετε ένα δωρεάν αρχικό συμβουλευτικό ραντεβού;
scroll-up