Θέλετε ένα αξιόπιστο & αποτελεσματικό Συνεργάτη στο Google Ads;

Είναι εύκολο να δημιουργήσει κάποιος διαφημίσεις στο Google Ads αλλά δύσκολο να τις κάνει να αποδώσουν

Οι Experts της GIM έχουν την εμπειρία 12 ετών στη Google διαφήμιση, τη πιστοποίηση Partner, και τη μεθοδολογία BCR2 για να κάνουν τη διαφήμισή σας κερδοφόρα!

CONTACT US
Google Ads
 • Προσφέρουμε άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα
 • Ανακαλύπτουμε με εξαιρετική ακρίβεια ποιο είναι κοινό που πραγματικά ενδιαφέρεται να αγοράσει
 • Πλήρης διαφάνεια. Προσφέρουμε άμεση πληροφόρηση και να πάρετε data-driven στρατηγικές αποφάσεις
 • Δυναμώνουμε το Brand σας αξιοποιώντας όχι μόνο το Google Search, αλλά και τη διαφήμιση σε δημοφιλή Sites, Youtube, και Mobile εφαρμογές
 • Αξιοποιούμε για σας όλες τις νέες εξελιγμένες τεχνικές διαφήμισης όπως RLSA, Smart Campaigns, Analytics Audiences κ.α.
 • Μετατρέπουμε τη διαφήμιση Google Ads από έξοδο σε μια ευχάριστη επένδυση για την επιχείρησή σας
 • Διαθέτουμε την πιστοποίηση Google Partner
01
H διαφορά μεταξύ ενός Μέτριου Marketing και ενός Κορυφαίου Marketing

Να σας ρωτήσω το εξής

Έχετε αναρωτηθεί το τι κάνει τη διαφορά μεταξύ ενός μέτριου Marketing και ενός Κορυφαίου Marketing, που δημιουργεί ευχαριστημένους πελάτες και δημιουργεί Case Studies άξια αναφοράς;

Δύσκολη ερώτηση, σωστά;

Εμείς στη GIM πιστεύουμε πως η διαφορά έγκειται στη σωστή φόρμουλα, και τη συνεχή προσπάθεια να σπάσουμε τα προηγούμενα ρεκόρ.

02
Η Σωστή Φόρμουλα
Όλα ξεκινάνε από την έρευνα, το πλάνο και την κατάλληλη προετοιμασία. Δεν επαρκεί να ξέρει κάποιος τις τεχνικές του Google Ads όπως Performance Max, Dynamic Remarketing, DSA κτλ.

Η Επιτυχία στη διαφήμιση έρχεται όταν μετά από σωστή προετοιμασία, και αξιοποιώντας όλες τις γνώσεις και την εμπειρία, ο Marketer φτιάχνει τη διαφήμιση που δείχνει το σωστό μήνυμα, στο σωστό target group, την κατάλληλη στιγμή.

Αυτή είναι η φόρμουλα για τη μεγστοποίηση της απόδοσης ROI. 

Και πως το κάνουμε αυτό;

Με έξυπνη σωστή χρήση του εργαλείου Google Ads.

03
Πλεονεκτήματα
 • Σταματήστε να ξοδεύετε χρήματα άδικα σε διαφήμιση που δεν αποδίδει.
 • Άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα. Μέσω της Google διαφήμισης μπορούμε γρήγορα να προβάλλουμε τη διαφήμιση σας και να μετρήσουμε τα αποτελέσματα όχι μόνο σε Clicks, αλλά και Μετατροπές σε πελάτες.
 • Πολύτιμα Insights. Η διαφήμιση στο Google μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε με εξαιρετική ακρίβεια ποιο είναι κοινό που πραγματικά ενδιαφέρεται και ποιοι είναι αυτοί που τελικά αγοράζουν.
 • Πλήρης διαφάνεια. Μέσα από το Dashboard του Google Ads και τις Custom αναφορές που φτιάχνουμε μέσω του Google Studio για τους Πελάτες μας, μπορείτε να έχετε άμεση πληροφόρηση και να πάρετε data-driven στρατηγικές αποφάσεις.
 • Δυναμώστε το Brand σας αξιοποιώντας όχι μόνο το Google Search, αλλά και τη διαφήμιση σε δημοφιλή Sites, Youtube, Mobile εφαρμογές και όχι μόνο.
 • Κόστος που εσείς ελέγχετε με βάση τις ανάγκες και τους στόχους σας. Εμείς στη GIM φροντίζουμε ώστε η διαφήμιση Google Ads να μετατραπεί από έξοδο σε μια ευχάριστη επένδυση για την επιχείρησή σας.
04
Google Partner

Η GIM διαθέτει 12 χρόνια εμπειρία στη Google διαφήμιση. Γνωρίζουμε τι λειτουργεί και τι όχι.

Αξιοποιούμε επίσης το βαθύ technical expertise μας σε Web Development και SEO, ώστε να βελτιστοποιήσουμε το Quality Score των Google Ads στο έπακρο. Η Google μας έχει τιμήσει εδώ και χρόνια με την πιστοποίηση Premier Partner, η οποία δίδεται μόνο σε εταιρίες που χειρίζονται υψηλά budgets και αποδεικνύουν κάθε χρόνο ότι κάνουν καλή χρήση όλων των νέων εργαλείων του Google Ads.

Επικοινωνήστε μαζί μας και σήμερα για να αναλύσουμε τις ανάγκες σας, και την ιστορικότητα του Digital Marketing στην επιχείρηση σας. Εάν πιστέψουμε ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε τότε θα σας κάνουμε οικονομική πρόταση. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση και καμία οικονομική επιβάρυνση για την πρώτη μας γνωριμία.

Pet4u

Το Pet4u.gr χρειάστηκε redesign κρατώντας βασικά χαρακτηριστικά του αρχικού site και διαφημιστική προώθηση για την τόνωση των online πωλήσεων

Τα Αποτελέσματα μας
+50
%
Αύξηση επισκεψιμότητας
+20
%
Αύξηση visibility score
-30
%
Μείωση του Κόστους ανα Κλικ (Adwords)
-50
%
Μείωση του Κόστους ανά Online Πώληση (Adwords)
Sweebies

To Sweebies.gr είναι μία Online Boutique με πρωτότυπα είδη πάρτυ υψηλής αισθητικής. Δημιουργήθηκε το 2013 από δύο γονείς που αποφάσισαν να προσφέρουν ξεχωριστά είδη διακόσμησης πάρτυ σε όσους θέλουν να γιορτάζουν όλες τις στιγμές της ζωής τους, όπως και οι ίδιοι.

Τα Αποτελέσματα μας
+200
%
Αύξηση επισκεψιμότητας τον πρώτο χρόνο
+207
%
Αύξηση ετήσιου τζίρου τον πρώτο χρόνο
1
η
Θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης για τον όρο «ειδη παρτυ»
1
η
Σελίδα για πολλά keywords με εμπορική αξία. Από το πρώτο τρίμηνο
FREE EBOOK
Το πιο γνωστό ελληνικό βιβλίο για το Google Ads

Αποκτήστε το τώρα εντελώς δωρεάν και ανακαλύψτε :

Για Ποιο Λόγο Μας επιλέγουν οι Πελάτες μας;
Δεν είμαστε η μόνη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών E-Commerce & Marketing αλλά…
 • Φέρνουμε εξαιρετικά υψηλή επιστροφή στη διαφημιστική σας επένδυση
 • Είμαστε η Σωστή Λύση βασισμένη σε επιστημονική μεθοδολογία
 • Διαχειριζόμαστε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ budget το χρόνο
 • Πάνω από 10 χρόνια εμπειρία
 • Συνδυάζουμε τη γνώση στο Google Ads, Web Development & SEO για μεγιστοποίηση της απόδοσης
 • Διαθέτουμε in-house γραφιστικό τμήμα
 • Δεν είμαστε μόνο λόγια… Δείτε πραγματικά Case Studies με μετρήσιμα αποτελέσματα
 • Δεν είμαστε απλά “Ειδικοί”. Είμαστε ο νέος Στρατηγικός σας Συνεργάτης στο Digital Marketing της επιχείρησής σας.
Για Ποιο Λόγο Μας επιλέγουν οι Πελάτες μας;
Δεν είμαστε η μόνη εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών E-Commerce & Marketing αλλά…
 • Φέρνουμε εξαιρετικά υψηλή επιστροφή στη διαφημιστική σας επένδυση
 • Είμαστε η Σωστή Λύση βασισμένη σε επιστημονική μεθοδολογία
 • Διαχειριζόμαστε πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ budget το χρόνο
 • Πάνω από 10 χρόνια εμπειρία
 • Συνδυάζουμε τη γνώση στο Google Ads, Web Development & SEO για μεγιστοποίηση της απόδοσης
 • Διαθέτουμε in-house γραφιστικό τμήμα
 • Δεν είμαστε μόνο λόγια… Δείτε πραγματικά Case Studies με μετρήσιμα αποτελέσματα
 • Δεν είμαστε απλά “Ειδικοί”. Είμαστε ο νέος Στρατηγικός σας Συνεργάτης στο Digital Marketing της επιχείρησής σας.
TESTIMONIALS

Την GIM μου την σύστησε ένας φίλος μου. Στην αρχή ήμουν αρκετά επιφυλακτικός ως προς την αξιοπιστία και φύση της δουλειάς τους. Παραδέχομαι πως πολλές φορές πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη ότι μια ακόμα εταιρεία της σειράς υπόσχεται αποτελέσματα με σκοπό το εύκολο κέρδος. Είπα να δοκιμάσω και να πάω βήμα βήμα και με επιφύλαξη λόγω το ότι ήμουν ήδη απογοητευμένος και εξαπατημένος από άλλη εταιρεία στο παρελθόν. Η γνώμη μου άρχισε δειλά να αλλάζει μετά το πρώτο μας ραντεβού. Οργάνωση, γνώση, σιγουριά για την δουλειά τους και επεξήγηση των διαδικασιών που θα ακολουθούσαμε. Το βασικότερο στοιχείο που με έκανε σιγά σιγά να αναθεωρώ ήταν πως τα ίδια στελέχη της GIM με οδήγησαν στην πιο απλή λύση (και φυσικά πιο οικονομική) με σκοπό να πάμε βήμα βήμα προς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σήμερα, μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, με απόλυτα σωστά και καλά δομημένα αποτελέσματα ότι και να μου προτείνουν απλά θα δώσω το “ok” να προχωρήσουν.

Κολυμπάδης Εμμ. Γεώργιος Owner / Sport Solutions

Η GIM Greek Internet Marketing για εμένα προσωπικά αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες διαχείρισης θεμάτων στο Ίντερνετ. Ο Τσιλιγκιριάν Κάρολος είναι ένας από τους πιο καταρτισμένους επαγγελματίες στον χώρο του Ίντερνετ και όλοι οι συνεργάτες που διαθέτει γνώστες του αντικειμένου, φιλικοί και πάντα πρόθυμοι να επιλύσουν κάθε ενδεχόμενο πρόβλημα. Στο πλαίσιο των διαφημίσεων της εταιρίας μου η GIM έχει αναλάβει όλο το φάσμα των διαφημιστικών καμπανιών στο Adwords, στο Facebook & Instagram καθώς και την διαχείριση του SEO των οργανικών αποτελεσμάτων. Η στρατηγική, ο προγραμματισμός και η συνέπεια στις κινήσεις καθημερινά επιβεβαιώνει τον σωστό επαγγελματισμό τους. Τέλος Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα την GIM ως μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές σε οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να κατασκευάσει και να διαφημίσει την ιστοσελίδα της έχοντας άμεσα αποτελέσματα!

Κουγιουμτζιάν Νικόλαος Owner / Serko Ararat

Επαγγελματίες , value for money, σεβασμός στον πελάτη, συνεργασία με ουσία και όχι επιφανειακή , εταιρεία που θα συνεργάζεσαι μια ζωή, τεχνογνωσία, εμπειρία, γνώστες στο αντικείμενο τους, φιλόδοξοι και συμβουλευτική στο μέτρο που χρειάζεται. Λίγες λέξεις για την 5/5 συνεργασία μας με την ομάδα της GIM.

Θοδωρής Μόσχος Owner / Silver Family

Η συνεργασία μας είναι  από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ. Άκρως επαγγελματική και …to the point! Μία από τις καλύτερες επαγγελματικές μου επενδύσεις. Η ομάδα του GIM μας δείχνει τον σωστό  δρόμο , αλλά εμείς πρέπει να τον περπατήσουμε! Συγχαρητήρια σε όλους για αυτό το σωστό team που έχετε!

Χρήστος & Αννίτα Owner / Xylotexnima.gr
Θέλετε ένα δωρεάν αρχικό συμβουλευτικό ραντεβού;
Θέλετε ένα δωρεάν αρχικό συμβουλευτικό ραντεβού;
scroll-up