Case Studies

Ιστορίες επιτυχίας & μετρήσιμα αποτελέσματα!

Θέλεις το επόμενο success story να είναι το δικό σου; Επικοινώνησε μαζί μας και ετοιμάσου για το Level Up της επιχείρησης σου. 

CASE STUDIES

Featured
Case Studies

Πελάτες που κέρδισαν κάτι παραπάνω από ένα αξιόπιστο συνεργάτη.

Κέρδισαν μια ομάδα από έμπειρους ειδικούς που τους έφεραν μετρήσιμα αποτελέσματα με ασφάλεια, τους καθοδήγησαν και τους συμβούλεψαν, βλέποντας το Project ως δικό τους.

Pizza Fan

Η Pizza Fan στα πλαίσια της ανακατασκευής του Website με τεχνολογία PWA, απευθύνθηκε στη GIM Agency, ως τον πιο ισχυρό συνεργάτη για το SEO.

Τα Αποτελέσματα μας
1η θέση

των οργανικών αποτελεσμάτων και αξιοπρόσεκτη αύξηση των εσόδων της

+199%

αύξηση στο visibility ranking

+148%

αύξηση στους organic users με σαφή τάση για ακόμα μεγαλύτερη αύξηση κάθε μήνα

Μάθετε περισσότερα
Sweebies

Δημιουργήθηκε το 2013 από δύο γονείς που αποφάσισαν να προσφέρουν ξεχωριστά είδη διακόσμησης πάρτυ σε όσους θέλουν να γιορτάζουν όλες τις στιγμές της ζωής τους, όπως και οι ίδιοι. Προσφέρει πρωτότυπες επιλογές και ιδέες για κάθε περίσταση, από γενέθλια μέχρι και πάρτυ αποφοίτησης.

Τα Αποτελέσματα μας
1η θέση

Θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης για τον όρο «ειδη παρτυ»

1η θέση

Σελίδα για πολλά keywords με εμπορική αξία. Από το πρώτο τρίμηνο

+200%

Αύξηση επισκεψιμότητας τον πρώτο χρόνο

207%

Αύξηση ετήσιου τζίρου τον πρώτο χρόνο

Μάθετε περισσότερα
Echo Deco

Τα προϊόντα του Echo Deco είναι χειροποίητα ελληνικά ή μεγάλων brands του εξωτερικού και η συλλογή εμπλουτίζεται συνεχώς, καθώς το e-shop μεγαλώνει με ταχείς ρυθμούς.

Τα Αποτελέσματα μας
401%

Αύξηση Οργανικής Επισκεψιμότητας

1506%

Aύξηση στα έσοδα από traffic μέσω Google Ads

233%

Aύξηση της συνολικής επισκεψιμότητας του site

+270%

Aύξηση των εσόδων του

Μάθετε περισσότερα
Fenestral

Ως πιστοποιημένος κατασκευαστής κουφωμάτων αλουμινίου Europa ακολουθεί τις αυστηρές προδιαγραφές και τα διεθνή πρότυπα της εταιρείας, ώστε να επιτυγχάνει τις υψηλότερες επιδόσεις στεγανότητας, ηχομόνωσης και θερμομόνωσης σε υαλοπίνακες, κουφώματα, πόρτες και όλες τις κατασκευές αλουμινίου.

Πρόκειται για μία από τις γνωστότερες εταιρείες κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου στην Ελλάδα με σημαντικό μερίδιο αγοράς σε έναν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κλάδο.

Τα Αποτελέσματα μας
1η θέση

στα «κουφώματα αλουμινίου» σε μόλις 2 μήνες

2η θέση

στα «κουφώματα αλουμινίου Europa» σε μόλις 3 μήνες

96%

αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο

Μάθετε περισσότερα

Case Studies

  • ΟΛΑ ΤΑ CASE STUDIES
  • Digital Marketing
  • Portfolio
  • Web Development
akoustika-theodorou-case-study

akoustikatheodorou.gr

Τα κέντρα υποστήριξης ακοής Θεοδώρου, έχοντας 4 φυσικά καταστήματα, εμπιστεύθηκαν ομάδα της GIM για να ηγηθεί στο κομμάτι της βελτίωσης των οργανικών αποτελεσμάτων στην Google και στην αυξηση των leads.

must-men-fashion-case-study

mustmenfashion.gr

Το Must Men Fashion εμπιστεύθηκε τους ειδικούς της GIM, για να αναλάβει την βελτίωση των οργανικών αποτελεσμάτων στην Google και παράλληλα στην αύξηση των πωλήσεων.

orologio-case-study

orologio.gr

Το orologio.gr διαθέτοντας πολυετή εξειδίκευση στο ρολόι, εμπιστεύθηκε την GIM, έτσι ώστε να αναλάβει να αυξήσει την οργανική επισκεψιμότητα στην Google και κατ’ επέκταση την αύξηση των πωλήσεων.

kardiologos-vrachatis-case-study

kardiologos-vrachatis.gr

Ο Δημήτριος Α. Βραχάτης είναι Καρδιολόγος, Διδάκτωρ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, εμπιστεύθηκε την GIM έτσι ώστε να βελτιώσει και αυξήσει την οργανική επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας του.

alumin-smart-line-case-study

Alumin Smartline

Η εταιρεία Alumin Smartline η οποία κατασκευάζει και τοποθετεί κουφώματα αλουμινίου εμπιστεύθηκε την GIM με κύριο στόχο την αύξηση των πωλήσεων της.

Skrekis.gr

Η εταιρεία ΣΚΡΕΚΗΣ ΑΕ εμπιστεύθηκε την GIM με κύριο στόχο την αύξηση των πωλήσεων σε λιανική αλλά και χονδρικη, επιθυμώντας ταυτόχρονα να ενδυναμώσει το brand awareness στον κλάδο της.

Xylotexnima.gr

Το Xylotexnima εμπιστεύθηκε την GIM με κύριο στόχο την αύξηση των πωλήσεων και την ενίσχυση του brand awareness στον κλάδο του.

Pizza Fan

Η Pizza Fan, η μεγαλύτερη αλυσίδα πίτσας στην Ελλάδα και ένα από τα δημοφιλέστερα brands γρήγορης εστίασης, εμπιστεύθηκε τους SEO experts της GIM, για ένα ολοκληρωμένο και ενδελεχές SEO Audit.

Tahipack.gr

Η Tahipack έχει πλέον βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων βιομηχανιών και εργοστασίων που αναζητούν μία εξειδικευμένη, custom λύση για να πετύχουν κορυφαία ποιότητα και εγγυημένα αποτελέσματα στην συσκευασία τροφίμων και όχι μόνο!

ThunderBoy

Το Thunderboy έρχεται να φέρει ό,τι πιο σύγχρονο στον χώρο των πυροτεχνημάτων, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας custom προϊόντα από το μηδέν προσαρμοσμένα στις ανάγκες του Ελληνικού κοινού.

BeautyTown

Η Gim ανέλαβε την κατασκευή του νέου e-shop του BeautyTown στο CMS Prestashop, δημιουργώντας custom design για την αρχική και τις εσωτερικές σελίδες, φροντίζοντας για κορυφαίο on-page Seo και αποτελεσματικό integrated marketing system.

DreamDecor

Η Gim ανέλαβε την δημιουργία του dreamdecor.gr και το αποτέλεσμα είναι ένα ιδιαίτερα εύχρηστο e-shop που ξεχωρίζει για την απλότητα και την κομψότητά του.

Θέλετε συμβουλευτικό ραντεβού;
Θέλετε ένα δωρεάν αρχικό συμβουλευτικό ραντεβού;
scroll-up