Πελάτες που έκαναν Level Up
την επιχείρησή τους.

TESTIMONIALS

Την GIM μου την σύστησε ένας φίλος μου. Στην αρχή ήμουν αρκετά επιφυλακτικός ως προς την αξιοπιστία και φύση της δουλειάς τους. Παραδέχομαι πως πολλές φορές πέρασε από το μυαλό μου η σκέψη ότι μια ακόμα εταιρεία της σειράς υπόσχεται αποτελέσματα με σκοπό το εύκολο κέρδος. Είπα να δοκιμάσω και να πάω βήμα βήμα και με επιφύλαξη λόγω το ότι ήμουν ήδη απογοητευμένος και εξαπατημένος από άλλη εταιρεία στο παρελθόν. Η γνώμη μου άρχισε δειλά να αλλάζει μετά το πρώτο μας ραντεβού. Οργάνωση, γνώση, σιγουριά για την δουλειά τους και επεξήγηση των διαδικασιών που θα ακολουθούσαμε. Το βασικότερο στοιχείο που με έκανε σιγά σιγά να αναθεωρώ ήταν πως τα ίδια στελέχη της GIM με οδήγησαν στην πιο απλή λύση (και φυσικά πιο οικονομική) με σκοπό να πάμε βήμα βήμα προς το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σήμερα, μετά από 3 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, με απόλυτα σωστά και καλά δομημένα αποτελέσματα ότι και να μου προτείνουν απλά θα δώσω το “ok” να προχωρήσουν.

Κολυμπάδης Εμμ. Γεώργιος Owner / Sport Solutions

Η GIM Greek Internet Marketing για εμένα προσωπικά αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες διαχείρισης θεμάτων στο Ίντερνετ. Ο Τσιλιγκιριάν Κάρολος είναι ένας από τους πιο καταρτισμένους επαγγελματίες στον χώρο του Ίντερνετ και όλοι οι συνεργάτες που διαθέτει γνώστες του αντικειμένου, φιλικοί και πάντα πρόθυμοι να επιλύσουν κάθε ενδεχόμενο πρόβλημα. Στο πλαίσιο των διαφημίσεων της εταιρίας μου η GIM έχει αναλάβει όλο το φάσμα των διαφημιστικών καμπανιών στο Adwords, στο Facebook & Instagram καθώς και την διαχείριση του SEO των οργανικών αποτελεσμάτων. Η στρατηγική, ο προγραμματισμός και η συνέπεια στις κινήσεις καθημερινά επιβεβαιώνει τον σωστό επαγγελματισμό τους. Τέλος Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα την GIM ως μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές σε οποιαδήποτε επιχείρηση θέλει να κατασκευάσει και να διαφημίσει την ιστοσελίδα της έχοντας άμεσα αποτελέσματα!

Κουγιουμτζιάν Νικόλαος Owner / Serko Ararat

Επαγγελματίες , value for money, σεβασμός στον πελάτη, συνεργασία με ουσία και όχι επιφανειακή , εταιρεία που θα συνεργάζεσαι μια ζωή, τεχνογνωσία, εμπειρία, γνώστες στο αντικείμενο τους, φιλόδοξοι και συμβουλευτική στο μέτρο που χρειάζεται. Λίγες λέξεις για την 5/5 συνεργασία μας με την ομάδα της GIM.

Θοδωρής Μόσχος Owner / Silver Family

Η συνεργασία μας είναι  από τις καλύτερες εμπειρίες που είχα ποτέ. Άκρως επαγγελματική και …to the point! Μία από τις καλύτερες επαγγελματικές μου επενδύσεις. Η ομάδα του GIM μας δείχνει τον σωστό  δρόμο , αλλά εμείς πρέπει να τον περπατήσουμε! Συγχαρητήρια σε όλους για αυτό το σωστό team που έχετε!

Χρήστος & Αννίτα Owner / Xylotexnima.gr

Περισσότερες Κριτικές Πελατών

O Κάρολος και η εταιρεία του μας έπεισε πως ξέρει τι κάνει, πώς χρεώνει λογικά και δεσμεύτηκε για συγκεκριμένη θέση στο SEO.

Κωνσταντίνος Αναστασάκης Owner / Dermamed

Ασχολούμαι με το internet εδώ και 20 χρόνια, με δικό μου e-shop από το 2008. Παρ' όλη την εμπειρία όλων αυτών των χρόνων και την συνεργασία με διάφορα άτομα και εταιρείες, το site μου είχε διάφορα θέματα (τεχνικά και μη) που ήθελαν επίλυση, αλλά δεν ήξερα που να απευθυνθώ. Κάνοντας έρευνα ο δρόμος μου πέρασε από την Greek Internet Marketing. Η συζήτηση που έκανα με τον Κάρολο, μου έδειξε από τα πρώτα λεπτά ότι βρήκα αυτό που έψαχνα, και τελικά αυτή τη φορά δεν "έπεσα" έξω. Η συνεργασία μου μαζί τους ήταν αυτή που πάντα έψαχνα! Βρέθηκαν λύσεις σε όλα τα προβλήματα του site και τώρα λειτουργούν όλα άψογα. Έχω πλέον βρει τον συνεργάτη και σύμβουλο που έψαχνα και θα τον πρότεινα σε όποιον με ρωτούσε. Υπόδειγμα Επαγγελματισμού!

Ευάγγελος Καρλατήρας Owner / Ψύκτες Oasis

Όταν άκουσα σε σεμινάριο της GIM για την υπηρεσία της "συμβουλευτικής" χωρίς δεύτερη σκέψη συμμετείχα. Γνώριζα (ή νόμιζα ότι γνώριζα) κάποια πράγματα για την σελίδα μου,fit-4-all.gr και σίγουρα ήθελα να μάθω από έγκυρες πήγες τι πρέπει να κάνω εγώ και όχι γενικότητες. Αν και διστακτικός για το αποτέλεσμα, από το πρώτο ραντεβού κατάλαβα ότι έχω να κάνω με επαγγελματίες 100%. Ενημερωμένοι, συγκεκριμένοι, ουσιαστικοί και αποτελεσματικοί. Βελτιώσαμε όλα τα κακώς κείμενα και με τις συμβουλές του κ. Κάρολου Τσιλιγκιριάν, τα αποτελέσματα ήταν άμεσα. Αξίζει όχι 100%.... αλλά 1000% κάθε cents που δαπάνησα. Ευχαριστώ θερμά για την υποστήριξη και σε κάποια άλλη "δύσκολη" στιγμή τώρα ξέρω ποια πόρτα θα χτυπήσω.

Τάσος Τριανταφύλλου Owner / Fit-4-All

Στην GIM κέρδισαν την εμπιστοσύνη μου, γιατί είδα το ενδιαφέρον τους να "ακούσουν" τις επιθυμίες μου. Η ανταλλαγή σκέψεων είχε σαν αποτέλεσμα, την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που να πουλάει πραγματικά. Με κριτήριο τον επαγγελματισμό τους, ανέθεσα στην GIM και την δημιουργία ενός blog. Είμαι βέβαιος για την επιτυχία. Μπράβο σε όλη την ομάδα της Greek Internet Marketing για την δουλειά που κάνουν.

Ευπρέπιος Κατσαμάκης Owner / Lapis

Διάλεξα τη GIM για την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μου, χάρη στην εμπειρία της στη διαχείριση της πλατφόρμας. Το site ανταποκρίνεται πλήρως στις υπάρχουσες ανάγκες. Μου άρεσε η άμεση, αποτελεσματική, επαγγελματική, φιλική εξυπηρέτηση. Εύχομαι η GIM να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό την προσφορά των υπηρεσιών της προς τους πελάτες της. Έχουμε ήδη συστήσει την εταιρεία για όλους τους παραπάνω λόγους!

Παναγιώτης Τσαγκάρης Owner / Zoiforos

Αγόρασα από τη GIM ένα site με προώθηση για extreme sports. Αυτό που μου τράβηξε την προσοχή ήταν το site της εταιρείας και η άμεση επικοινωνία με τον υπεύθυνο της εταιρείας. Μου άρεσε η ποιότητα του site, ο επαγγελματισμός και η συνέπεια και σε σχέση με αυτό που αναζητούσα είμαι ευχαριστημένος. Ανεπιφύλαχτα θα συνιστούσα την GIM σε όποιον ενδιαφέρεται για τη δημιουργία site.

Ανδρέας Καλογερόπουλος Owner / Timbertrail

Είχα προηγούμενη πολύ κακή εμπειρία από άλλον που υποτίθεται ότι ήταν ειδικός στην κατασκευή ιστοσελίδων.Ήρθα στην GIM γιατί μου άρεσαν οι προηγούμενες δουλειές τους και ικανοποιήθηκα από τις υπηρεσίες απολύτως!Ξεχώρισα την άμεση εξυπηρέτηση και ότι ένιωθα ότι μιλάω με ανθρώπους που γνωρίζουν τη δουλειά καλά.Σίγουρα θα συστήσω την GIM και σε άλλους!

Πηνελόπη Δρακοπούλου Owner / Pstrikolonon

Τι έχω να πώ για τη GIM... επαγγελματισμός, ειλικρίνεια, σωστή εξυπηρέτηση, όλα στην ώρα τους και όπως είχαμε συμφωνήσει. Θα σύστηνα τη GIM σε γνωστούς μου γιατί θα μείνουν το ίδιο ευχαριστημένοι!

George Georgallos Owner / Georgecars

scroll-up