Sweebies

TOP Αποτελέσματα στο κλάδο του

To Sweebies.gr είναι μία Online Boutique με πρωτότυπα είδη πάρτυ υψηλής αισθητικής.

Δημιουργήθηκε το 2013 από δύο γονείς που αποφάσισαν να προσφέρουν ξεχωριστά είδη διακόσμησης πάρτυ σε όσους θέλουν να γιορτάζουν όλες τις στιγμές της ζωής τους, όπως και οι ίδιοι. Προσφέρει πρωτότυπες επιλογές και ιδέες για κάθε περίσταση, από γενέθλια μέχρι και πάρτυ αποφοίτησης.

INTRODUCTION

Η συνεργασία με την Gim ήταν πολύπλευρη και αφορούσε ενέργειες βελτιστοποίησης των οργανικών αποτελεσμάτων, διαφημίσεων σε Google και Facebook καθώς και redesign του e-shop.

THE CHALLENGE

Το στοίχημα

To Sweebies επέλεξε τους SEO Experts της GIM, ώστε να προωθήσει με επιτυχία το E-shop στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και για να αυξήσει τις Online Πωλήσεις του. Όλα άρχισαν με το Re-design του E-Shop με στόχο την άριστη εμπειρία χρήστη και την ανάδειξη της υψηλής αισθητικής και μοναδικότητας του Brand. Παράλληλα, διενεργήθηκε σε βάθος έρευνα ανταγωνισμού και του κοινού στόχου, για να σχεδιαστεί η κατάλληλη στρατηγική SEO.

Στόχος ήταν το Sweebies, να κάνει τη διαφορά σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον, αφού μεγάλοι ανταγωνιστές προσφέρουν είδη πάρτυ σε πολύ χαμηλές τιμές. Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του Sweebies είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων και οι ολοκληρωμένες προτάσεις για κάθε περίσταση και είδος πάρτυ. Με βάση αυτόν τον πυλώνα, η ομάδα της GIM προχώρησε στον σχεδιασμό της κατάλληλης στρατηγικής.

Υπηρεσίες

  • SEO Audit
  • Website Re-design
  • Search Engine Optimization
  • Google Ads
  • Facebook Ads

THE SOLUTION

Η μέθοδος

Το νέο Online Κατάστημα που δημιουργήθηκε είναι πλήρως εναρμοσμένο με τις οδηγίες της Google, τόσό για το Search Engine Optimization, όσο και για την καλύτερη εμπειρία χρήστη. Η στρατηγική On Page SEO περιελάμβανε όλα τα βασικά στοιχεία όπως τα γνωστά πλέον Meta Data, αλλά και τεχνικά κομμάτια για την ομαλή μετάβαση από παλιό στο καινούριο E-Shop.

Επιπλέον, με γνώμονα την εμπειρία χρήστη και την παραμονή του στο Online Κατάστημα, που αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που επηρεάζουν τις κατατάξεις στα αποτελέσματα της Google, έγινε και αναπροσαρμογή των κατηγοριών και υποκατηγοριών του menu. Ο χρήστης μπορεί πλέον με ευκολία να δει τα είδη πάρτυ χωρισμένα ανά θέμα, περίσταση και χρώμα γρήγορα κι εύκολα.

THE RESULTS

Το αποτέλεσμα

Μέσα σε ένα μόλις εξάμηνο το Sweebies κατέκτησε την πρώτη σελίδα για μερικά απο τα πιο στοχευμένα Keywords της κατηγορίας όπως «ειδη παρτι» «ειδη παιδικων παρτι» και διακοσμηση παιδικου παρτυ». Τον πρώτο χρόνο είχε κατακτήσει την πρώτη θέση για τα περισσότερα από αυτά τα Keywords και τη διατηρεί μέχρι και σήμερα.

Μέσα στα 3 χρόνια συνεργασίας μας, η αύξηση της οργανικής επισκεψιμότητας έχει πλέον ξεπεράσει το 126%, η μέση μηνιαία επισκεψιμότητα έχει αυξηθεί κατά 148% ενώ ο ετήσιος τζίρος από οργανικές πωλήσεις έχει αυξηθεί κατά 117%.

Ένα από τα πιο σημαντικά αποτελέσματα της στρατηγικής της GIM είναι ότι περίπου το 70% των επισκεπτών είναι returning visitors. Δεδομένα όπως αυτό υποδεικνύουν την δύναμη που απέκτησε του Brand και την επίτευξη της πολυπόθητης πιστότητας των πελατών (Customer Loyalty).

Η επιτυχία της GIM ήταν να εμφανίσει το site για πολλές λέξεις-κλειδιά με άκρως στοχευμένη αγοραστική πρόθεση στο πρώτο τρίμηνο και η κατάκτηση και διατήρηση της πρώτης θέσης μέχρι και σήμερα.

Με την επιλογή λέξεων κλειδιά οι οποίες υποδηλώνουν αγοραστική πρόθεση, καταφέραμε όχι μόνο να φέρουμε περισσότερους επισκέπτες στο E-Shop, αλλά περισσότερους πελάτες. Το συνεχές Search Engine Optimization, φέρνει εκθετικά αποτελέσματα στο traffic Value, την χρηματικά αξία της επισκεψιμότητας.

Παράλληλα οι ενέργειες και προτάσεις  της GIM βοήθησαν να θεμελιωθεί ένα ισχυρό Online Brand με πιστούς πελάτες.

Η συνεργασία της GIM με το Sweebies ξεκίνησε από τη δημιουργία μίας εμπειρίας χρήστη τόσο μοναδικής όσο τα είδη που πωλούσε. Μέσα από την σχέση εμπιστοσύνης που αναπτύχθηκε, η GIM έχει αναλάβει με επιτυχία και τις Digital διαφημιστικές ενέργειες για το Sweebies.gr

THE CHALLENGE

Πετύχαμε

1η θέση

Θέση στα αποτελέσματα αναζήτησης για τον όρο «ειδη παρτυ»

1η θέση

Σελίδα για πολλά keywords με εμπορική αξία. Από το πρώτο τρίμηνο

+200%

Αύξηση επισκεψιμότητας τον πρώτο χρόνο

207%

Αύξηση ετήσιου τζίρου τον πρώτο χρόνο

Θέλετε συμβουλευτικό ραντεβού;
Θέλετε ένα δωρεάν αρχικό συμβουλευτικό ραντεβού;